Общи условия

Общи условия

При пазаруване от Topkilimi.com Вие се съгласявате безусловно с общите условия на онлайн магазина.

Всяка поръчка от страна на клиента има сила на договор за покупко-продажба между двете страни.

Договорът между Вас и TOPKILIMI влиза в сила в момента на потвърждение на поръчката Ви от екипа на TOPKILIMI.COM.

След като получим поръчката Ви,наш служител ще се свърже с Вас по телефона за потвърждаване на заявената стока,времето за доставка,потвърждаване на адреса за доставка и др.

Всеки клиент може да направи корекция в своята заявка преди изпращането на продукта,като ни информира за това на посочения телефон.

Общите условия и характеристиките на предоставените артикули могат да бъдат променяни по всяко време от TOPKILIMI.COM.

Информацията,която предоставяте пазарувайки в ТOPkilimi.com се използва единствено с цел да обработим Вашата поръчка.Тази информация не се споделя с трети лица по никакъв повод!Личните Ви данни за защитени и криптирани.Въведения email и пощенски адрес могат да се използват за рекламни цели и разпращане на рекламни съобщения.

TOPKILIMI не носи отговорност за разлика в нюансите и цветовете на закупените стоки,дължащи се на спецификации в екраните на компютрите и това не може да бъде основание за връщане на стоката.Ако имате съмнения за конкретни качества на даден продукт,моля свържете се с нас.  

 

Рекламация или връщане на стока!

Съгласно Закона за защита на потребителите,всеки клиент има право да върне закупените стоки  в 14 дневен срок от получаването им,като задължително трябва да попълни формуляра за рекламация.Задължително условие е стоките да са в първоначалния търговски вид,без нарушена опаковка и без да са използвани.В този случай транспортните разходите са за сметка на клиента.При неизпълнение на тези условия магазина си запазва правото да не приеме върнатата стока и съответно да не изплати направените разходи при закупуването им от клиента.

Рекламция може да бъде направена,когато:

*стоката има производствен дефект.При този случай транспортните разходи са за сметка на магазина.След приемане на върнатата стока и прегледа и стойността заедно с транспортните разходи се възстановява на клиента –в брой или по сметка в 14 дневен срок!

*стоката не отговаря на поръчаната от клиента.Клиентът може да я откаже още при получаването.При несъответствие,моля свържете се с нас по телефона.Ще проверим несъответствието по наиенованието на продукта в заявката и наименованието на продукта,който сте получили.При потвърждение на грешката ще заменим стоката!

Рекламция не се признава в случаите,когато:

*клиента е бил предварително предупреден за несъответствие в стоката!

*за стоки за които не са спазени условията за експлоатация посочени на опаковката от производителя!

*стоката е направена по индивидуална поръчка и размери на клиента!

 

Приятно пазаруване!